Loading

Bekijk hier wat voor voorstellingen we maken

2019
UNLOST, een filmisch concert

UNLOST gaat over de kloof, de groeiende hedendaagse melancholie, vervreemding en angst tussen verschillende groepen in de samenleving. Sopraan Florien de la Fosse en pianist Robert Guijarro voeren live liederen van de Franse componist Olivier Messiaen uit. Tegelijkertijd is de vertoning van een korte film van Luciënne Venner, speciaal op zijn muziek gemaakt. Een vernieuwende symbiose tussen klassieke liederen en film waarbij de verschillende elementen elkaar zowel becommentariëren als versterken.

Unlost tourde door Nederland en was te zien op o.a. het O. Festival en in het Dutch Centre in Londen.

Meer info

2021

Lady Luck, een voyeuristische dakvoorstelling

Lady Luck is een voyeuristische dakvoorstelling. Neem plaats op het dak van de Bijenkorf en gluur naar binnen in de flat van een eenzame jonge vrouw. Door een koptelefoon luister je naar wat er in het appartement gebeurt.

Liedhuis maakt Lady Luck in samenwerking met de Rotterdamse Dakendagen en werd zes keer opgevoerd voor een uitverkocht dak tijdens het festival. Het project werd mogelijk gemaakt door Urban Residences Rotterdam en Bijenkorf Rotterdam.

Meer info

2022

Rabbits at Work, een muzikale sitcom

Sopraan Florien de la Fosse en pianiste Celia García-García spelen in een muzikale komedie met liederen van Robert Schumann, jazzsongs van David Frishberg en speciaal voor deze voorstelling geschreven nieuwe liederen van de Amerikaans-Nederlands componiste Vanessa Lann.

Rabbits at work tourde in 2022 langs o.a. CC Amstel, Theater Walhalla en Theater Concordia.

Meer info