Loading

Vacature Zakelijk Leider

Ben jij of ken jij de zakelijk leider (m/v/x) die ons helpt verder te groeien en professionaliseren? Samen met algemeen/artistiek leider Florien de la Fosse werk je mee aan het aan het versterken van Liedhuis en de unieke positie die zij inneemt in het Rotterdamse en Nederlandse culturele veld.

De muziektheatervoorstellingen van Liedhuis reflecteren aan de hand van het klassieke liedrepertoire op de hedendaagse samenleving, waarbij we de liederen door ‘hedendaagse’ vingers laten glijden. We onderzoeken of deze liederen ons een andere invalshoek kunnen geven in discussies over maatschappelijke kwesties. De voorstellingen van Liedhuis een eerbetoon aan en strijd voor het hoogste vermogen van de mens: “het vermogen om te beginnen”. Het is een strijd die we juist nu moeten voeren, want dat vermogen is in het gedrang. Wij willen laten zien dat je de ruimte voor een nieuw begin kan innemen en dat je het moet durven. Hierbij werken we samen met makers uit verschillende disciplines, zoals film, theater of komedie en trekken we op met andere culturele partners, zoals de Rotterdamse Dakendagen.

Hierbij een greep uit onze projecten:

– Rabbits at work, een muzikale sitcom. Zie trailer (2022)

– Lady Luck, een voyeuristische dakvoorstelling. Zie trailer. (2021)

– UNLOST , een filmisch concert. Zie trailer (2019)

De functie gaat om gemiddeld 8 uur per week. Omdat we geen kantoor hebben is thuiswerken geen probleem. We komen graag met je in contact!

Meer info en contact: Florien@liedhuis.nl